Osuuskunta ItäMaidon ja Osuuskunta Maitosuomen yhdistyminen varmistui

Osuuskunta ItäMaidon ja Osuuskunta Maitosuomen edustajistot ovat tänään päättäneet, että osuuskunnat yhdistyvät 1.9.2019 uudeksi Osuuskunta Maitosuomeksi. Uutta osuuskuntaa valmistelee ylimenokauden hallitus.

Virallinen tiedote avautuu tästä.


ItäMaito Valmakaupat ovat kaikille avoimia, ystävällisen palvelun ostospaikkoja ympäri itäistä Suomea! Valmakauppojen suorat yhteystiedot löydät sivun alapalkista. Hyödynnä erityisedulliset tarjouksemme. Kysy Valmakaupoista!

Informaatiota valmakaupoistamme

Kuhmo, Polvijärvi ja Suomussalmi  Valmakaupat ovat suljettu ruokatauon aikana klo 11.30-12.00 ja Kestilä klo 11.00-11.30.

Kiteen Valmakaupan uudet aukioloajat 1.11.2018 alkaen: ma-pe 9.30-16.00.

Ilomantsin Valmakaupan aukioloajat: ma-pe 9-16.30, la 10-13

Kaikkien osuuskuntien Valmakauppojen yhteystiedot löytyvät tästä.


Tietosuojaseloste
 

Tuottajakyselyn arvonnan voittaja

09.01.2017

Lokakuussa 2016 toteutettuun tuottajatyytyväisyyskyselyyn vastasi ennätykselliset lähes 850 ItäMaidon omistajayrittäjää. Jokainen vastaus on tärkeä, sillä kyselyn tulosten perusteella kehitämme ItäMaidon eri toimintoja ja palveluja. Lämmin kiitos kaikille vastanneille!

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotun akkuporakonepaketin voitti Päivi Korhonen Paltamosta. Hän kävi noutamassa palkinnon joulukuussa Kajaanin Valmakaupassa, jossa palkinnon luovutti Jari Kärnä. Paljon onnea Päiville!

Päivi Korhonen vastaanottamassa palkintoa.

 


« Mene takaisin
 
uutisia tuottajille
Lisää uutisia uutisarkistossa