Osuuskunta ItäMaidon ja Osuuskunta Maitosuomen yhdistyminen varmistui

Osuuskunta ItäMaidon ja Osuuskunta Maitosuomen edustajistot ovat tänään päättäneet, että osuuskunnat yhdistyvät 1.9.2019 uudeksi Osuuskunta Maitosuomeksi. Uutta osuuskuntaa valmistelee ylimenokauden hallitus.

Virallinen tiedote avautuu tästä.


ItäMaito Valmakaupat ovat kaikille avoimia, ystävällisen palvelun ostospaikkoja ympäri itäistä Suomea! Valmakauppojen suorat yhteystiedot löydät sivun alapalkista. Hyödynnä erityisedulliset tarjouksemme. Kysy Valmakaupoista!

Informaatiota valmakaupoistamme

Kuhmo, Polvijärvi ja Suomussalmi  Valmakaupat ovat suljettu ruokatauon aikana klo 11.30-12.00 ja Kestilä klo 11.00-11.30.

Kiteen Valmakaupan uudet aukioloajat 1.11.2018 alkaen: ma-pe 9.30-16.00.

Ilomantsin Valmakaupan aukioloajat: ma-pe 9-16.30, la 10-13

Kaikkien osuuskuntien Valmakauppojen yhteystiedot löytyvät tästä.


Tietosuojaseloste
 

Lehmät kirmaavat laitumelle Kontiolahdella

09.05.2018

Tervetuloa lauantaina 19.5. klo 11 - 13 Valion ja Osuuskunta ItäMaidon järjestämään Lehmien laitumellelasku -tilaisuuteen Suvi ja Heikki Lukkarisen Riikolan tilalle Kontiolahden Kulhoon, Kuurna-Kulhontie 64.

Tapahtumaan on Joensuusta bussikuljetus.
Koko perheen tapahtumassa on tarjolla Valio-tuotemaistiaisia, tietoa maitoalasta ja lehmistä sekä monenlaista toimintaa myös lapsille.

Kutsu Riikolan tilan laitumellelaskuun avautuu tästä. Kutsusta ilmenee myös linja-autokuljetuksen tarkka aikataulu.

Kaikki Valion ja osuuskuntien järjestämät laitumellelaskutapahtumat ja muuta tietoa alkutuotannosta sekä lehmien kevätkuulumisia löytyy tästä.

Vasikka

 


 


« Mene takaisin
 
uutisia tuottajille
Lisää uutisia uutisarkistossa