Osuuskunta ItäMaidon ja Osuuskunta Maitosuomen yhdistyminen varmistui

Osuuskunta ItäMaidon ja Osuuskunta Maitosuomen edustajistot ovat tänään päättäneet, että osuuskunnat yhdistyvät 1.9.2019 uudeksi Osuuskunta Maitosuomeksi. Uutta osuuskuntaa valmistelee ylimenokauden hallitus.

Virallinen tiedote avautuu tästä.


ItäMaito Valmakaupat ovat kaikille avoimia, ystävällisen palvelun ostospaikkoja ympäri itäistä Suomea! Valmakauppojen suorat yhteystiedot löydät sivun alapalkista. Hyödynnä erityisedulliset tarjouksemme. Kysy Valmakaupoista!

Informaatiota valmakaupoistamme

Kuhmo, Polvijärvi ja Suomussalmi  Valmakaupat ovat suljettu ruokatauon aikana klo 11.30-12.00 ja Kestilä klo 11.00-11.30.

Kiteen Valmakaupan uudet aukioloajat 1.11.2018 alkaen: ma-pe 9.30-16.00.

Ilomantsin Valmakaupan aukioloajat: ma-pe 9-16.30, la 10-13

Kaikkien osuuskuntien Valmakauppojen yhteystiedot löytyvät tästä.


Tietosuojaseloste
 

Mukavassa porukassa ItäMaito-päivään, messuille, matkoille tai kulttuuririentoihin!


Vauvalle ItäMaito-body

Kun tuottajaperheeseen syntyy vauva, antaa ItäMaito lahjaksi ItäMaito-bodyn. Lahjan voi tilata vauvan syntymän jälkeen ItäMaidolta puhelinnumerosta 050 384 2794.

 


Tervetuliaiskäynnit uusien omistajayrittäjien tiloille!

Sukupolvenvaihdoksen tehneille tiloille tehdään ns. tervetuliaiskäynti hallintohenkilöiden toimesta. Lisäksi järjestetään uusien omistajayrittäjien perehdyttämis- ja tutustumismatka Valiolle Helsinkiin yhteistyössä Valion ja muiden hankintaosuuskuntien kanssa.


Uusien omistajayrittäjien matka Valiolle Helsinkiin tammikuussa

Kaikki vuoden aikana uransa aloittaneet maitotilayrittäjät kutsutaan  henkilökohtaisella kirjeellä vierailulle Valion pääkonttorille Helsingin pitäjänmäelle tammikuussa. Tämä on yhteinen "perehdyttämiskoulutus" kaikille Valiolaisille uusille tuottajille.


ItäMaito-päivät maaliskuussa

Maaliskuisissa ItäMaito-päivissä eri puolilla toiminta-aluetta omistajayrittäjille esitellään osuuskunnan toiminnallinen ja taloudellinen tulos. lisäksi itäMaito-päivissä huomionosoituksen saavat kaikki maidonlaatupalkitut tilat. Esillä on myös jokin ajankohtainen teema.


Valion navettaseminaari helmikuussa

Helmikuussa järjestettävään kaksipäiväiseen Valion navettaseminaariin ovat myös kaikki tuottajat tervetulleita. Seminaarissa perehdytään navettasuunnittelun- ja rakentamisen asioihin niin koti- ja ulkomaisten asiantuntijapuheenvuorojen kuin käytännön case-esimerkkien pohjalta.


 
uutisia tuottajille
 • Kuvia ItäMaito-päivissä 2019 maidonlaatupalkituista

  ...

  » Lue lisää
 • Pemon Päivä Maalla -tapahtuman arvonnassa voittaneet

  ...

  » Lue lisää
 • ItäMaidon Walter Ehrström kultamitalistit juhlivat

  ...

  » Lue lisää
Lisää uutisia uutisarkistossa