ItäMaito Valmakaupat ovat kaikille avoimia, ystävällisen palvelun ostospaikkoja ympäri itäistä Suomea! Valmakauppojen suorat yhteystiedot löydät sivun alapalkista. Hyödynnä erityisedulliset tarjouksemme. Kysy Valmakaupoista!

Informaatiota valmakaupoistamme

Kuhmo, Polvijärvi ja Suomussalmi  Valmakaupat ovat suljettu ruokatauon aikana klo 11.30-12.00 ja Kestilä klo 11.00-11.30.

Kiteen Valmakaupan uudet aukioloajat: ma-to 9.30-17, pe 9.30-18, lauantaisin suljettu.

Ilomantsin Valmakaupan aukioloajat: ma-pe 9-16.30, la 10-13


 

Osuuskunta apuna tilan kehittämisessä

ItäMaidon  neuvojat ovat maksutta käytössä asiantuntijoina tilan kehittämiseen liittyvissä keskusteluissa. Sukupolvenvaihdoksen toteuttamiseen ja tuotantorakennusten suunnitteluun tarjotaan monipuolista osaamista yhteistyöverkoston kautta.

Tuotantorakennusinvetointeihin osuuskunta antaa myös taloudellista apua kehittämisrahan muodossa.

Itä maito tukee tilan kehittämistä sekä laajennuksen että uudisrakennuksen ollessa kyseessä. Kehittämisrahaa maksetaan tuotantorakennusten sekä erillisten lantaloiden tai säilö-, vilja- ja seosrehuvarastojen suunnittelukuluista. 

Kehittämisrahan voi hakea rakennuksen valmistumisen jälkeen, kahden vuoden kuluessa sen käyttöönotosta. Hakua varten on olemassa erillinen lomake, jonka voit pyytää kehittämisneuvojalta tästä linkistä.

Tuotantorakennusten suunnitteluun saat apua mm. alueesi ProAgrialta – tästä linkistä pääset ProAgrian valtakunnalliselle sivulle.

Lisätietoa maatalouden rahoituksesta

Maatalouden investointeihin ja rahoitustukeen kannattaa tutustua myös seuraavilla sivuilla:

Maaseutuvirasto

Ely-keskukset

 

”Yrittäjinä maidontuotantotilat voivat hakea myös Ely-keskusten ja erilaisten hankkeiden, säätiöiden ja muiden yhteisöjen kehittämistukea ja -rahoitusta.”

uutisia tuottajille
Lisää uutisia uutisarkistossa