Osuuskunta ItäMaito ja Osuuskunta Maitosuomi aikovat yhdistyä

Valion maidonhankintaosuuskunnat ja omistajat Osuuskunta ItäMaito ja Osuuskunta Maitosuomi aikovat yhdistyä 1.9.2019 aloittavaksi uudeksi osuuskunnaksi. Osuuskuntien hallitusten puheenjohtajat allekirjoittivat sulautumissopimuksen keskiviikkona 29.8.2018 Helsingissä. Sulautumisesta päätetään lopullisesti osuuskuntien edustajistojen kokouksissa tämän vuoden syksyllä.

Virallinen tiedote avautuu tästä.


ItäMaito Valmakaupat ovat kaikille avoimia, ystävällisen palvelun ostospaikkoja ympäri itäistä Suomea! Valmakauppojen suorat yhteystiedot löydät sivun alapalkista. Hyödynnä erityisedulliset tarjouksemme. Kysy Valmakaupoista!

Informaatiota valmakaupoistamme

Kuhmo, Polvijärvi ja Suomussalmi  Valmakaupat ovat suljettu ruokatauon aikana klo 11.30-12.00 ja Kestilä klo 11.00-11.30.

Kiteen Valmakaupan uudet aukioloajat: ma-to 9.30-17, pe 9.30-18, lauantaisin suljettu.

Ilomantsin Valmakaupan aukioloajat: ma-pe 9-16.30, la 10-13

Kaikkien osuuskuntien Valmakauppojen yhteystiedot löytyvät tästä.


 

Osuuskunta ItäMaito koulutusjärjestäjänä

Osuuskunta ItäMaidon tavoitteisiin kuuluu omien omistajayrittäjien osaamisen monipuolinen kehittäminen. Koulutuspäiviä järjestetään yhdessä yhteistyökumppaneiden kuten alueellisten EU-hankkeiden, Valion ja ProAgrian kanssa. Uuden tutkimustiedon lisäksi tapaamiset yli maakuntarajojen edistävät  ns. hiljaisen tiedon jakamista maidontuottajien keskuudessa.

Osuuskunnan ja yhteistyökumppanien järjestämistä koulutuksista ja tapahtumista saat tietoa kerran kuukaudessa jaettavasta omistajakirjeestä.

Tiedot alueellisista koulutuksista ja tapahtumista löytyvät seuraavista osoitteista / linkeistä
  Etelä-Savo      E-Savo ProAgrian sivut
  Kainuu            Tukinetti
  Keski-Suomi     aitomaaseutu.fi
  Pohjois-Karjala  Ajuri
  Pohjois-Savo     Laari
 


 

Alueellamme toimivat useat EU-hankkeet, jotka järjestävät tuottajillemme koulutusta ja erilaisia ammattitilaisuuksia. Seuraa tuottajatiedoitteitamme ja osallistu!

Maitoalan ammattia-asiaa löydät mm. näistä linkeistä:

www.mtt.fi/maitokoneet

linkki luomutietosivulle

uutisia tuottajille
Lisää uutisia uutisarkistossa