Osuuskunta ItäMaito ja Osuuskunta Maitosuomi aikovat yhdistyä

Valion maidonhankintaosuuskunnat ja omistajat Osuuskunta ItäMaito ja Osuuskunta Maitosuomi aikovat yhdistyä 1.9.2019 aloittavaksi uudeksi osuuskunnaksi. Osuuskuntien hallitusten puheenjohtajat allekirjoittivat sulautumissopimuksen keskiviikkona 29.8.2018 Helsingissä. Sulautumisesta päätetään lopullisesti osuuskuntien edustajistojen kokouksissa tämän vuoden syksyllä.

Virallinen tiedote avautuu tästä.


ItäMaito Valmakaupat ovat kaikille avoimia, ystävällisen palvelun ostospaikkoja ympäri itäistä Suomea! Valmakauppojen suorat yhteystiedot löydät sivun alapalkista. Hyödynnä erityisedulliset tarjouksemme. Kysy Valmakaupoista!

Informaatiota valmakaupoistamme

Kuhmo, Polvijärvi ja Suomussalmi  Valmakaupat ovat suljettu ruokatauon aikana klo 11.30-12.00 ja Kestilä klo 11.00-11.30.

Kiteen Valmakaupan uudet aukioloajat: ma-to 9.30-17, pe 9.30-18, lauantaisin suljettu.

Ilomantsin Valmakaupan aukioloajat: ma-pe 9-16.30, la 10-13

Kaikkien osuuskuntien Valmakauppojen yhteystiedot löytyvät tästä.


 

Neuvontapalvelut

Osuuskunta ItäMaidon  tuotantoneuvojat toimivat tiiviissä yhteistyössä Valioryhmän alkutuotannon neuvonnan sekä paikallisten ProAgrioiden asiantuntijoiden kanssa. Osuuskunnan neuvontapalvelut ovat maksuttomia. Lataa neuvojakartta tästä.

Valiolainen tuotantotapa

Maitotilan ja osuuskunnan välisen tuotanto- ja laatusopimuksen periaatteet ja menettelytavat kuvataan tuotantotapaohjeistuksessa, joka löytyy Valiolaisten maitotilayrittäjien "intranetistä", Valmasta. Tarvitset Valman käyttäjätunnukset sivuille kirjautumiseen - maitotilayrittäjät saavat tunnukset osuuskunnan maidontilittäjältä.

Maidonlaadun viikonloppupäivystys 010 381 6899

Päivystäjä auttaa puhelimitse maidon laatuun liittyvissä ongelmatilanteissa. Päivystysvuorossa oleva neuvoja on tavoitettavissa puhelimitse klo 9- 12 välisenä aikana. Muuna aikana voi jättää viestin yhteystietoineen päivystysvuorossa olevan neuvojan vastaajaan ja hän ottaa yhteyttä soittajaan heti, kun se on mahdollista. Päivystysnumero on käytössä viikolla ja viikonloppuisin.

 

Antibioottiohjeistuksia

Delvotest-ohje

Delvotest-ampullien säilyttäminen

Virheellisten testien syitä

Sallitut antibiootit

Toimintaohje antibioottiepäilytilanteessa

PCR - menetelmästä

Eläinsuojeluehtojen valvonta

uutisia tuottajille
Lisää uutisia uutisarkistossa