Osuuskunta ItäMaidon ja Osuuskunta Maitosuomen yhdistyminen varmistui

Osuuskunta ItäMaidon ja Osuuskunta Maitosuomen edustajistot ovat tänään päättäneet, että osuuskunnat yhdistyvät 1.9.2019 uudeksi Osuuskunta Maitosuomeksi. Uutta osuuskuntaa valmistelee ylimenokauden hallitus.

Virallinen tiedote avautuu tästä.


ItäMaito Valmakaupat ovat kaikille avoimia, ystävällisen palvelun ostospaikkoja ympäri itäistä Suomea! Valmakauppojen suorat yhteystiedot löydät sivun alapalkista. Hyödynnä erityisedulliset tarjouksemme. Kysy Valmakaupoista!

Informaatiota valmakaupoistamme

Kuhmo, Polvijärvi ja Suomussalmi  Valmakaupat ovat suljettu ruokatauon aikana klo 11.30-12.00 ja Kestilä klo 11.00-11.30.

Kiteen Valmakaupan uudet aukioloajat 1.11.2018 alkaen: ma-pe 9.30-16.00.

Ilomantsin Valmakaupan aukioloajat: ma-pe 9-16.30, la 10-13

Kaikkien osuuskuntien Valmakauppojen yhteystiedot löytyvät tästä.


Tietosuojaseloste
 

Maidonkeräily - tärkeä ostopalvelu

Osuuskunnan tärkeimpiä tehtäviä on maidonkeräily. Se on tärkeää myös laatuketjun jatkumisen näkökulmasta maidonkäsittelystä tilalla, siirron ja kuljetuksen eri vaiheista jalostamiseen saakka. Osuuskuntamme maidonkeräilystä vastaa 20 maidonkeräilyliikennöitsijää, maitoautonkuljettajina alueella toimii n. 120 henkilöä.

Valion laatukriteereiden mukaisesti

Suomessa tuotettu maito kuuluu maailman parhaisiin ja se monelta osin pitkälle kehitetyn laatuajattelun tulosta. Maidon laadun varmistamiseksi kaikkien toimijoiden on oltava ammattitaitoisia ja huolellisia toimissaan. Osana laatuketjua on ammattitaitoisten kuljetusyrittäjien ja maitoautonkuljettajien työ maidonkeräilyn osalta. Osuuskunta ostaa palvelun kuljetusyrittäjiltä - ja perehdyttää kuljettajat Valion laatujärjestelmään.

Keräilykalusto ja kuljettajat

Keräilyreittien suunnittelun toteuttaa Valion keräily-kuljetusyksikkö ja kalustoon hankintaan liittyvät päätökset tehdään osuuskunnassa. Kaluston huollosta vastaa pääsääntöisesti Valion Joensuun ja Lapinlahden jalostuslaitosten kunnossapito-osasto. Tästä linkistä löydät kuljetusyrittäjien ja muiden keräilyyn liittyvien henkilöiden yhteystiedot.

 
PIKALINKKEJÄ

Valio

Valma

Liperin mylly

KAUPALLISIA TIEDOTTEITA

” Suomessa on Maitohygienialiitto ry, joka edistää ja kehittää hygieenisen ja kaikin puolin hyvälaatuisen ja turvallisen maidon tuotantoa ja tuotanto-olosuhteita, jalostusta, kuljetusta sekä kaupan pitämistä Suomessa. ”

uutisia tuottajille
 • Kuvia ItäMaito-päivissä 2019 maidonlaatupalkituista

  ...

  » Lue lisää
 • Pemon Päivä Maalla -tapahtuman arvonnassa voittaneet

  ...

  » Lue lisää
 • ItäMaidon Walter Ehrström kultamitalistit juhlivat

  ...

  » Lue lisää
Lisää uutisia uutisarkistossa