ItäMaito Valmakaupat ovat kaikille avoimia, ystävällisen palvelun ostospaikkoja ympäri itäistä Suomea! Valmakauppojen suorat yhteystiedot löydät sivun alapalkista. Hyödynnä erityisedulliset tarjouksemme. Kysy Valmakaupoista!

Informaatiota valmakaupoistamme

Kuhmo, Polvijärvi ja Suomussalmi  Valmakaupat ovat suljettu ruokatauon aikana klo 11.30-12.00 ja Kestilä klo 11.00-11.30.

Kiteen Valmakaupan uudet aukioloajat 1.11.2017 alkaen: ma-to 9.30-17, pe 9.30-18, la 10-14

Ilomantsin Valmakaupan aukioloajat: ma-pe 9-16.30, la 10-13


 

Tilasäiliöpalvelut on oleellinen osa Osuuskunta ItäMaidon toimintaa

Osuuskunta ItäMaidon tavoitteena on hoitaa tehokkaasti tilasäiliöiden hankintaa, vuokraamista sekä säiliöiden vaihtoon ja huoltoon liittyviä tehtäviä. Palvelu kattaa sekä osuuskunnan vuokraamat että tilojen itsensä omistamat säiliöt. Keskittämällä tilasäilöiden hankinnat, vaihdot ja huoltopalvelut osaksi osuuskunnan ydintoimintaa taataan maidontuottajille mahdollisimman edulliset palvelut, riippumatta siitä onko tilasäiliö tilan omistama vai osuuskunnalta vuokrattu. Kuusi asentajaa ja viikonloppupäivystys varmistaa, että huoltopalvelu pelaa hyvin myös ongelmatilanteissa.

Vuokraus- ja huoltopalvelua

Osuuskunnan kautta on mahdollista vuokrata tilasäiliöitä, jolloin osuuskunta vastaa säiliöiden huollosta ilman eri veloitusta. Tilojen omistamien säiliöiden osalta peritään huoltotyön ja varaosien kustannukset, joiden hinnoitteluperiaatteet hallitus vahvistaa vuosittain. Huoltopalvelumme toimii ma-pe klo 8-16. Jos tilasäiliöongelmat yllättävät lauantaina tai sunnuntaina, voit soittaa viikonloppupäivystykseen, lisätietoa löydät tästä.

Tilasäiliöhuollossa ollaan siirtymässä ennakoivaan huoltomenetelmään, jossa säiliöt tarkastetaan ja huolletaan säännöllisesti. Tämä vähentää vikojen syntymistä ja kalliita korjauskustannuksia päivystysajan ajoineen.

Tilasäiliön leasing ItäMaidon kautta

Uutena vaihtoehtona tilat voivat hankkia osuuskunnan kilpailuttaman tilasäiliön ItäMaidon kautta leasingsopimuksella. Toimintamallissa tila maksaa kuukausierissä tilasäiliön haluamanaan aikana viiden, seitsemän tai kymmenen vuoden aikana. Leasing ajan päätyessä tila lunastaa säiliön itselleen 1% hankintahinnalla. Tilasäiliön leasingista sovitaan tilan ja osuuskunnan välillä ennen säiliön hankintaa. ItäMaito huoltaa leasingsäiliöitä samoilla periaatteilla kuin tilojen omistamia säiliöitä. Käytännössä tilasäiliöleasing vastaa joissakin ItäMaitoon sulautuneissa osuuskunnissa käytössä ollutta osuuskunnan myöntämää tuottajalainaa tilasäiliönhankintaan. Tilasäiliön leasingista kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä tilasäiliöpalveluiden vastuuasentaja Seppo Korhoseen, 050-3841316.

 
TIEDONJYVÄT

Tarvittaessa tilasäiliöhuoltopalvelua voi ostaa myös:

Keski-Savon Sähkö- ja Kylmäpalvelu, puh. 0500 277 968

Kiteen Huolto-Karjala Oy, puh. 020 743 4470.

uutisia tuottajille
Lisää uutisia uutisarkistossa