ItäMaito Valmakaupat ovat kaikille avoimia, ystävällisen palvelun ostospaikkoja ympäri itäistä Suomea! Valmakauppojen suorat yhteystiedot löydät sivun alapalkista. Hyödynnä erityisedulliset tarjouksemme. Kysy Valmakaupoista!

Informaatiota valmakaupoistamme

Kuhmo, Polvijärvi ja Suomussalmi  Valmakaupat ovat suljettu ruokatauon aikana klo 11.30-12.00 ja Kestilä klo 11.00-11.30.

Kiteen Valmakaupan uudet aukioloajat 1.11.2017 alkaen: ma-to 9.30-17, pe 9.30-18, la 10-14

Ilomantsin Valmakaupan aukioloajat: ma-pe 9-16.30, la 10-13


 

Laatumaito on suomalaisten kunnia-asia!

ItäMaito noudattaa valtakunnallisia ”Valiolaisia kriteereitä” ja alueen tuottajat ovat perinteisesti menestyneet hyvin myös vuosittaisessa maidon laatukilpailussa. Jotta suomalaiset saisivat sitä, mihin ovat jo tottuneet eli parasta mahdollista maitoa, se vaatii kuitenkin huolellista ja pitkäjänteistä työtä maitotiloillamme.

Laatu syntyy huolellisesta työstä - joka päivä

Hyvän laadun taustalla on tietenkin ammattitaito. Tietämys oikeasta ruokinnasta, hygieniasta ja poikkeuksellisten asioiden tunnistaminen oman karjansa osalta ovat avainasioita. ItäMaidon tuotantoneuvojat opastavat laadun parantamisessa esim. lypsyyn, laitteisiin ja olosuhteisiin liittyen.

25 vuotta parasta E-luokkaa

Walter Ehrströmin säätiön kultamitalin maidontuottaja saa  tunnustuksena sitkeästä työstään, jonka ansiosta tilalla tuotettu maito on pysynyt parhaassa E-luokassa yhtäjaksoisesti 25 vuotta. Kultaiset mitalit luovutetaan vuosittain huhtikuussa Helsingissä.

Hopeiset, pronssiset ja muut maidontuotannon laatupalkinnot luovutetaan tuottajille osuuskunnan keväisissä ItäMaito-päivissä.

Palkinnonsaajien nimet julkaisemme vuosittain huhti-toukokuun omistajakirjeen yhteydessä.

Kaikkien Walter Ehrström -mitalistien nimet löytyvät täältä.

Mitalikuva_Terhi Honkonen

 

Suomessa tuotetaan laadultaan parasta maitoa koko EU:ssa. Vuonna 2017 yli 97 % ItäMaidon omistajayrittäjien tuottamasta maidosta ylsi parhaaseen E-luokkaan.uutisia tuottajille
Lisää uutisia uutisarkistossa